Syrènhelvete...

Sakta men säkert så går det ju framåt men fy, fy, fy vad jag hatar syrener, liljekonvaljer och kirskål. Men ibland är det bra att vara envis för det här slaget skall jag vinna. Jag hackar alltså inte bort det utan jag gräver mig ner 30 cm, vänder jorden och drar upp alla rottrådar... suck... man orkar 1-2 meter på en dag sen är man helt slut. Detta är dagens resultat efter 1,3 meters rensning. Helt amazing!
 

Uterummet däremot är på gång och stommen är rest och taket på plats. Så nu imorgon skall vi måla panelen... eller ja, grunda den i alla fall så att de kan fortsätta sen på måndag. Vi får ju serva dem så vi inte är de som stoppar upp. Det blir kanon när det är färdigt även om det just nu ser för jäkligt ut här hemma. Maken blir ju stressad av att det är stökigt också så just nu är hans mage lite si så där. Ja ja... idag är han åtminstone på annat och slipper slita med en massa jobb.
 
Varit en sväng på Ekohallen idag, känns som det var evigheter sen jag var där sist. Skulle ha ta i samma lampor som vi tidigare hade på planket, behövde två till och hittade det som tur var. Köp en triss liksom...
 
//Farmskan
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0