Visserligen behövde vi regn...

... men det här är ju lite överdrivet. Det öser ner just nu i Åhus och kallt och ruggigt, känns inte helt ledsamt ändå att vi inte kunnat öppna poolen för sommaren. Jag menar, det är ju faktiskt inte sommar ännu och man känner sig inte särskilt badsugen. Några veckor till sen hoppas vi det ordnar sig med vädret, att trädäcket och uterummet är på plats och semestern kan börja.

Vi hann åtminstone gräva ut för grunden till uterummet igår, det som från början kändes som ett evighetsjobb gick otroligt smidigt med lite hjälåp ifrån brorsan. Lastade första släpet full och skulle upp och tippa det och då var det stängt... så jäkla typiskt. Så nu ligger all jord på en presenning på gräsmattan så det blir till att rulla jord en omgång till. Fast nu kan ju snickarna starta i alla fall och det är ju huvudsaken.

Tog ett tag i rabatten igen i förmiddags innan regnet startade och maken drog igång ovanvåningen med slipning och målning... den där rabatten känns som ett evighetsprojekt men jag har gjort 2/3-delar nu och börjar åtminstone se slutet något. Längtar bara tills allt är klart.
 
Ikväll får det nog bli en film eller nåt, vi är slitna både jag och maken.
Man får lov att ta det lugnt också...
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0