Happitude

Har ni "happitude"? Otroligt bra ord tycker jag, att ha attityd på ett positivt och glatt sätt. Världens bästa kombo ju... att våga vara sig själv och ha glimten i ögat och nära till skratt. Påminner lite om barnbarnen faktiskt (*ler*).
 
Dagen har tillbringats i Helsingborg och det har varit en jättebra dag där jag kört lite intro med en kollega. Mycket givande så det var en nöjd Farmskan som körde hemåt. Och som om inte det vore nog så börjar jag närma mig upplösningen på den fantastiska ljudboken jag lyssnar på nu. Stefan Anhem heter författaren och detta är den fjärde boken i en serie. Så jäkla bra!! Dagens boktips ifrån mig
 

Bra uppläsare också vilket gör halva upplevelsen. Idag var det så spännande att jag bitvis körde väldigt sakta för att det skulle vara så länge som möjligt. Hoppas hoppas att han snart kommer ut med en till.

Helgen väntar runt hörnet och det är en helg utan något direkt planerat. Jag och maken skall cykla ner och käka något gott på byn imorgon bara för att fira lite helg och sen blir det en lördag med klippning och en runda på stan. Ska bli mysigt... minns inte när jag sist var på stan faktiskt.

Och så hoppas vi på lite värme, just nu är det ju för jäkla kallt
//Farmskan
 


Kommentarer
Kusin P

Har löst dem. Otroligt bra!

2017-03-10 @ 00:15:01
Anonym

Inte löst....LÄST🤓

2017-03-10 @ 00:15:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0