I can't go on

Nej, det var inte min favorit faktiskt som vann igår. Jag hade hoppats på antingen Wiktoria eller Boris René som jag tyckte hade låtar som var sådana som fastnade. I och för sig fastnar ju den som vann också men det kanske beror mer på att han sjunger samma mening typ 800 gånger. I can´t go on... Men Mello är mello och oavsett vad man tycker så tycker någon annan absolut motsatsen och det är ju så det är med musik. Smaken är som baken. Nåja, det blev en trevlig kväll med lite ostbricka framför TV:n och kompis i soffan... och så maken förstås (*ler*)
 
Lilla B kom upp en sväng med familjen och så fick jag mysa lite med Sixten. Så go och verkar så himla nöjd, bara tittar och funderar på livet. Kärlek!
 
Äntligen blev jag klippt också denna helg så de senaste veckornas megamössa är nu ett minne blott. Känns bra nu när vårvärmen enligt utlovade prognoser är på väg. Vi får väl se... jag och maken skall strax ge oss ut i trädgården och röja lite så då får man väl känna efter. Dock blommar vintergäck, snödroppar och små krokusar i varje fall. Men först får jag ta en sväng ner och handla. Har typ inget pålägg eller bröd hemma alls fast att jag var och handlade igår. Så är det när man inte har listan i handen.

Rensat ut garderoben också så nu finns här fulla kassar i källaren om någon känner sig manad. Annars får det bli en runda till Röda korset... Ha en skön söndag och njut av en härlig vårdag!
//Farmskan


Kommentarer
Lilla B

Tack snälla för mat,vin och kaffe igår :)
Alltid lika mysigt att vara hos er!
Puss <3

2017-03-12 @ 14:04:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0