Jag har blivit Einar

Det där med att åka till London en fredag för ett eftermiddagsmöte och sen hem igen på kvällen är... sådär om jag skall vara ärlig. För väl i London möttes jag av blommande körsbärsträd, gröna buskar och blommande parker och också en behaglig vårtemperatur på runt 16 grader. Att då endast få se detta genom taxifönster eller kontorsfönster känns sådär. Hade gärna stannat över helgen och strosat runt, shoppat, ätit gott... men knappast ensam. Så nästa gång London... nästa gång jag lovar!

Det blev dock sent innan jag landade i sängen, närmare midnatt och med en jäkla huvudvärk. Som vanligt hade jag ju inte druckit tillräckligt med vatten under resan. Jag lär mig aldrig! Vaknade dock upp idag till en härlig vårdag även här så humöret är på topp. Maken är ute och spolar av plattor, jag städar lite inomhus men skall strax ge mig ut jag också och kratta och fixa lite i rabatter. Kanske planterar en liten kruka till trappan också om orken håller i sig. Paps och Babs skulle titta förbi så det får bli lite korvgrillning på baksidan.

När jag städade idag så tänkte jag att "nu fasen skall jag ta tag i badrumsskåpen". Vem visste vad som dolde sig där inne... shit vad gammalt mög där var! Krämer, piller, mediciner och gammalt smink som sedan länge gått ut i datum... vi pratar mer än 5 år. Och då slog det mig att jag blivit min farfar. Farfar Einar som hade mer medicin i sina skåp än apoteket. Till mitt försvar vill jag dock säga att medicinen till mesta delen tillhör han jag bor ihop med. Tror egentligen aldrig att man kunnat skylla mig för att ha medicin, plåster eller annat hemma... eller vad säger ni barn?
 
Nåja, dammsuga färdigt... sen ut i solen!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0